Om meg, familien min og bloggen

Om meg, familien min og bloggen

Jeg er en jente/dame/kvinne/mamma på 31 år. Jeg er født og oppvokst på Sunnmøre  Jeg har studert og jobbet, litt her og litt der. Har nå havnet på Gjøvik. her har jeg bosatt meg. Med mann, barn, hund, hus og jobb. Jeg er nå i mammaperm og skal være det litt til og fra ut dette året.

Jeg skal gifte meg med Eirik. Det er ihvertfall avtalen. Han fridde for 2 år siden. På den mest romantiske måten noensinne. Vi hadde hatt koselig spillkveld her hjemme, med venner. Da de hadde dratt gikk Eirik inn på sin facebook og endret status til forlovet. På denne måten måtte jeg svare/bekrefte at det var tilfelle. Jeg trykket ja/bekreft og dermed var det bestemt. Vi skal gifte oss. Vi satt ikke den gang dato, men var innom flere mulige måter å gjøre det på. Vi tenkte for stort, så det ble ikke noe av. Nå har vi endelig bestemt oss. Den 11.12.13 kl. 14.15, da skjer det. Da skal vi sette ring på fingeren og si det magiske ja til hverandre. Alle med 7.7.7 og 8.8.8 og 9.9.9 og 10.10.10 og 11.11.11 til og med 12.12.12 kan bare gå å legge seg. 11.12.13 er ti tusen ganger mye kulere :) ikke sant? Bare synd det er en Onsdag.
Jeg og Eirik traff hverandre gjennom sukker.no (nettdating). Da vi traff hverandre tok de ikke lang tid før vi kalte oss kjærester. 10 mnd senere flyttet vi sammen, 2 år etter det igjen var vi gravide og nå er vi her. En familie på 4.

Vi har to barn. Trym er Eirik`s bonusbarn. Trym er en fantastisk liten skrue. Enormt kreativ, både innenfor skriving, teater og musikk. I tillegg elsker han å holde på med det. Trym er snill og oppfattes som en god venn. Han er trofast og likendes. Vår nyankomne Ask elsker vi å bli kjent med. Det skjer noe nytt hver eneste dag. Mye av bloggen handler om dette.

Nero er hunden vår. Han er en labrador retriver og for oss den mest fantastiske familiehund.
Selvfølgelig har vi stasjonsvogn også, selv om vi kunne ønske oss en type caravelle eller noe :)

Jeg startet å skrive denne bloggen da jeg gikk gravid. Dette stoppet jeg med da jeg ble for syk. Det var heller ikke så mye å skrive om, der jeg lå med bekkenløsning og CTS. Jeg forsøkte å kose meg som best med Netflix og Nrk. Da Ask kom til verden gjenopptok jeg bloggingen og merker jeg stortrives med å samle disse små og store øyeblikkene i hverdagen vår.

Bloggen er en hverdagsblogg/mammablogg/familieblogg med innslag av matblogg/turblogg/bildeblogg/pappablogg m.m.
Mine favorittinnlegg:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar