onsdag 25. september 2013

Mandagens innhold

Må tenke et par dager tilbake og gi et kort referat fra den egentlige første dagen på Rhodos.
Vi brukte dagen til å bli litt kjent i nærområdet. Vi bor ved ixia som ligger 20 min. fra flyplassen og rundt 5 km fra selve Rhodos by. Veldig grei beliggenhet.
Frokost hadde vi ikke fått ordnet denne første dagen, så det ble knekkebrød utenfor hotellets supermarked.

Vi tuslet så ned til stranden og tittet på de lokale butikkene og retaurantene. De var kun typiske turistbutikker som lå der, i tillegg til et apotek. Vi ser nok litt artige ut der vi kommer med 4 barnevogner. Vi tar litt plass og blir ganske så synlige :)

På ettermiddagen dro vi inn til Rhodos by. Vi ønsket å se gamlebyen og spise en bedre middag der inne. Vi tok buss til og fra og det kan en si ble lettere kaotisk. Selv i Norge blir det lett kaotisk når det står 4 barnevogner på busstoppen. Vi fikk slått sammen vognene tatt ungen og veska på skuldra og vogn i hånden. Følte meg litt som sånn vidundermamma der vi turet frem :)

Det var ikke bare bare å rusle rundt i gamlebyen, det er en del humpete brosteiner og de trillene vi har tatt med er ikke de som er best egnet til sånt. I tillegg så møter en stadig på en og annen trapp.





Det er mye butikker og mye en kan handle inne i Rhodos by.
Her f.eks har converse, puma og adidas går sammen og laget samme sekk, så da kan hele familien ha den samme men med ulik logo, da slipper det å bli surr i hvem som eier hvilken.



Vi fant heldigvis en restaurant som hadde plass til oss alle, med barnevogner. Vi fikk to babystoler til disposisjon og mange smil fra de rundt. Ble litt ablegøyer med disse små som var langt over leggetid.

Hele gruppen har deltatt og vil delta i bilde-tagning fra denne turen. Så her er det flere fotografer. Heldigvis :)

Flere bilder fra denne mandagen:

Kristian Johannes

Kristian Johannes

Ask Arkimedes

Ask Arkimedes

Astrid
(erstatter søsteren , som ikke kunne være med på turen. Hun er en god hjelpende hånd for oss med babyer)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar