torsdag 20. juni 2013

Kreta 2013 - Hotellet vårt: Giorgi's Blue Apartment

Rommene/Hotellet:
Rommet vårt hadde to soverom, enkel kjøkkenavdeling og fint bad. Hotellet ble total renovert i 2012 og fremstår som smakfullt. Vi har vestvendt balkong og ser solnedgangen og har perfekt havutsikt. Rom 11. Det er flere vestvendte balkonger og alle rom skal ha havutsikt. Det ser ut til at det er de med vestvendt balkong som har finest utsikt. De vasker hver eneste dag, bortsett fra søndag. De tar også oppvasken, det må jeg si var en hyggelig overraskelse. 
Frokost er inkludert, den er enkel og god. Ved siden av dette er det ingen måltider servert på hotellet, men de er behjelpelig med bestilling fra tavernaer i nærheten. Det kommer raskt og er god mat. Baren har drikke og toast. Noe overpriset, men fortsatt billig.




Uteområdet:
Svømmebassenget er stort, rent og deilig. En liten barnedel for de minste. 
Hotellet er rett ved havet, med klipper (ikke strand). Det er stiger ned og solsenger på ulike platåer. Perfekt for snorkling og morgenbad. 
Baren er åpen til sene kvelden og virkelig skjønt å nyte en drink der på slutten av dagen.










Beliggenhet: Cirka en mil fra byen Chania. Mellom byen og flyplassen. Taxi en vei, koster ca 15 euro. Det går buss, 4 ganger om dagen. Siste i retur fra byen kl 20.
Det skal være en Strand like i nærheten, denne har vi ikke besøkt. 
Det er et lite supermarked ca. 300m. De har det enkleste og mest nødvendige. Skal du på et større med bedre utvalg, må du gå/ta buss/taxi ca 3 km. I det området er det også flere tavernaer. 

Tips for opphold på dette hotellet:
- kom deg til supermarked fortest mulig, ellers kan det bli litt stress. Supermakedet er et stykke unna, vi gikk en kveld, det tok ca 1 time inkludert drikke pause og streikende varme. Da tok vi taxi tilbake. Det er flere fine tavernaer ved supermakedet så greit å kombinere med dagens middag,
- sett deg inn i busstidene, om du ikke har leiebil. Buss er billig og greit men det går ikke så mange i døgnet.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar