fredag 7. september 2012

Starten på ett nytt bad

Det er like i overkant av 2 år siden vi kjøpte denne boligen. Vi eier 2/3 deler av en enebolig. Da vi flyttet inn var det en hovedetasje på vel 50 kvm, med stue, kjøkken (ny oppusset), do, bad (ny oppusset) og soverom. Det var en trapp ned til en bod. I kjelleren (med egen inngang) er det kjøkken, bad, do og to store soverom/hybler. Vi slo ned veggen som skilte disse to enhetene og pusset opp rommene/hyblene i kjelleren til to store gode soverom. Ett til oss voksne og ett til guttungen. Do/bad og kjøkken enheten nede ble brukt som lagringsenhet inntil videre.

Planen har hele tiden vært å få laget ett stort fint bad nede også, samt få pusset opp trappen og gangen nede. Når det nå nærmer seg familie økning fikk mannen (etter tydelig beskjed fra kjerringa) ræva i gir. Så nå må vi få ryddet ut alt vi/jeg har klart å stue inn der slik at rørleggeren som kommer på mandag får en skikkelig kikk og kommet med ett realistisk forslag, både til gjennomføring og pris. Vi må også få tak i flere som kan gi oss prisoverslag så vi har noe å måle opp mot.

Det her er spennende og jeg har tittet opp og ned i blader etter tips og triks etter hva jeg ønsker... neimen ikke lett. Dette er også helt nytt for oss begge og vi er helt grønne både til fremgangsmåte, hva som trengs å bli gjort, hva vi kan gjøre selv, hvem vi skal ringe og hva vi skal velge. Så vi får prøve oss litt frem og jeg skal forsøke å blogge om det underveis. Skal få tatt noen bilder i løpet av helgen så utgangspunktet blir godt dokumentert.

Idag reiser vi opp på svigershytta for å hente svigershengeren.
Så får vi fraktet unna det som må kastes og flyttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar