søndag 15. september 2013

Søndagskos

En deilig søndag, litt småregn, en perfekt unnskyldning til å sitte i sofaen å se litt på tvserier. Nå er det Sons of Anarchy som gjelder og jeg elsker å se på disse tøffe motorsykkelgutta. Hele familien har blitt litt småsyke. Akkurat nå ser det ut til at det er mannen som har det værst. Ask og Trym er tette og nyser og hoster om hverandre.

Vi har fått gjort vårt som foreldre til en steinerunge i dag da. Skolevask går på rundgang og denne helgen var det vår tur. Så vi har vært der og vasket gulv og pulter. Så nå er det rent og pent til ungene på mandag. Så har vi plukket eplene våre, kuttet de og de er ferdig kokt. Eirik mente det ble så bløtt og vi har begge undret oss over dette. Jeg tittet ikke oppi gryten for da hadde jeg skjønt det mye tidligere. Mannen hadde puttet i litervis med vann, ikke desilitervis. Ikke rart det blir mye vann da. To pakker jam ser ut til å ha gjort susen så får håpe det tykner litt så kan det jo sikkert brukes, selv om det er en smule utvannet. Jaja sånn kan det gå. Godt det ikke er bare jeg som bommer på mengder i matlagingen :)

Når sitter vi å venter på at de skal kjøle seg så vi får puttet de i bokser. Egentlig på tide å komme seg i seng, siden det er jobb i morgen :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar