lørdag 28. september 2013

Fredag i barseltur-uken :)

Ooo vittige dag!
Vi har tilbrakt ettermiddag/kveld i Rhodos by. Vi har vært sammen med en ferievenninne. En som til og med er fra gjøvik. Morsomt at hun var på samme hotell som oss og hyggelig å tilbringe tid med og bli kjent med henne og dattera.
Vi hadde satt oss ned på en restaurant, da det plutselig kom en iøynefallende mann gående. "Nå må du følge med" sier Kristine til Gyda. Inn kommer en mann i skjørt og slangeskinnsjakke. Han satte seg sammen med en annen mann. Nærmere oss kom det på samme tid tre menn og satte seg. De satt seg på bordet ved siden av oss. Se der sier Kristine. Der er livvaktene til han sjeiken som satte seg på bordet litt lenger framme. Næh sier de andre slutt å tull. Joda sier Kristine. Gyda blir raskt med på fantasien og driver den videre sammen med Kristine. De kommer flere og flere til bordet med sjeiken. Og de på bordet ved siden av oss kommer vi litt i kontakt med. Det vil si Kristian Johannes fikk god kontakt med de.

Livvaktene tok også ansvar for barna våre. 



















Til slutt klarte ikke Kristine å dy seg og spør kelneren om hvem denne mannen på det fremste bordet er.
Da får vi vite at dette er en viktig mann fra Dubai. En sjeik. Vi legger også merke til gullenker og annet "pynt" Han drar også sjalet rundt hodet, slik sjeiker gjør. De som satt ved siden av var fra det greske politi og hadde ansvar for sikkerheten til sjeiken. Plutselig reiser sjeiken seg, sammen med følget sitt. En hel haug med folk går med og rundt han for å beskytte. Da gikk det plutselig varmt  i stolen til Gyda også. Hun spratt opp med kamera i hånden. Løpte etter sjeiken, ikke skulle hun la en sånn sjanse gå fra seg. Sammen med dattera til ferievenninnen vår nådde de igjen sjeiken og heldigvis gikk Gyda sammen med denne unge jenten som ikke forsto det å være diskre, så hun filmet åpenlyst. De ble invitert til å stå sammen med sjeiken og bli tatt bilde av.
Sånn her ble det:

Sjeiken fra Dubai



















Kan tro vi moret oss og det var jo bare helt vannvittig festlig at hele historien, som først bare var en fantasi, stemte så til fingerspissene. Artig var det at vi ble så starstrucked at vi bare satt og kniste å fantaserte om denne sjeiken og livet hans. Vi ble ikke invitert med da. Hverken til hotell, yacht eller hjemland.

Et lite bilde-ras fra nesten av dagen, skal dere også få. Vi koser oss glugg her ved middelhavet.

Astrid ved poolbaren.

Ask elsker å vann!


Vann er viktig!

Første bildet av hele gjengen samlet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar