mandag 29. april 2013

Helgetur

Vi har vært på tur i helgen. Vi dro litt sent på fredag. Like før leggetiden til Ask. på slutten av turen skjønte vi at det var ikke lurt. Stakkars babyen gråt og gråt. Hver gang vi skulle til å stoppe så roet han seg og begynte på igjen da vi var igang igjen. Uff det var grusomt.
Da vi kom fram så roet han seg fort. Han fikk mat, kos og masse oppmerksomhet. Bestemor og bestefar hadde ventet spent og gledet seg til besøk fra den lille stjerna.

Etter frokosten på lørdag slo det meg plutselig at Horten er jo bare en fergetur unna. Så Trym ringte sin besten og bestemor for å høre om de hadde noen planer for dagen. Det hadde de i massevis og om Trym var rask ned på fergekaien kunne han bli med på dem alle. De skulle på stranden og grille og de var mange. Så trym fikk seg en skikkelig god, varm og lang dag med familien sin i Horten. Det vet jeg at var viktig for han.

Jeg, Eirik, Ask, bestemor og bestefar gikk lang tur, helt ut til ett sted som het Rumpa, ett lite nes ut i Oslofjorden. Ask måtte bæres i bæresjalet det siste stykket og helt der ute på neset så blåste det litt, sammen med ett strålende solskinn.

Nero har vært med i helgen, og sammen med Bestemor og Bestefars New Foundland tispe har han fått herjet rundt. De har stått mye i hundegård sammen, de har lekt og diskutert hvem som er sterkest (både fysisk og mentalt). Nero har sovet ute i hundegården og det har fungert kjempe bra. Nå er det bare 12 dager til vi skal passe Luna i 14 dager. Det blir spennende å ha to. Vi fikk det litt travelt med å ordne oss hundegård vi også. Jeg og Eirik har diskutert ulike løsninger og har nå blitt enige om en plan.

På søndagen var vi så heldige å få besøkt mi besteste venninne og familien hennes. Det var godt. Vi fikk snakket litt om bryllups-planer og fått oppdatert oss litt på hverandres prosjekter fremover. Det var godt. Skulle ønske vi hadde mer tid sammen. Sånn er det dessverre ikke, så vi får nyte det når vi får det til. Etter besøket hos Marna var vi på middag hos farmor og farfar før vi tok fatt på bilturen hjem. Ask fikk også være med Tante og det var moro å se hvordan Ask smilte når han så henne. Tantes forlover og onkelen var også der. Det var kjekt. Så en skikkelig koselig hilse på mange helg.

Denne gangen siktet vi oss inn på å kjøre når Ask skulle sove. Jeg hadde pumpet klar en flaske som han kunne få i bilsetet om han skulle bli urolig, sånn at vi bare kunne kjøre på hjem. Ask spiste like før vi dro og sovnet i bilsetet. Dessverre så ble flasken jeg hadde gjort klar ødelagt så den planen gikk i vasken men vi tenkte at det kanskje skulle gå bra allikevel. I det vi startet å kjøre fra Røa begynte Ask å gråte. Vi stoppet først på Statoil på Storo. Kjøpte morsmelkerstatning og prøvde med det. Men som jeg egentlig viste så ville ikke Ask ha dette. Han var nå rolig å blid når vi hadde stoppet. Vi forsøkte igjen å sette han i bilen og kjøre ett stykke til. Han begynte å gråte med en gang vi kjørte og vi kom oss Statoil på Bjerke før vi måtte stoppe igjen. Da tok vi oss god tid og jeg ammet Ask. Han spiste godt igjen og sovnet da jeg la han tilbake i bilsetet. Vi ventet en god stund mens bilen sto og gikk (ikke så miljøvennlig). Ask sovnet dypere og dypere og til slutt turte vi å starte på kjøringen. Nå sov han. heldigvis. Vi kom oss helt hjem til Gjøvik og han var bare å flytte over i sengen da vi kom hjem. Ask sov til 6.30. Nå er det godt å være hjemme igjen.

Noen bilder fra turen:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar