søndag 14. april 2013

Vi prøver oss på Børek-isj

Søkte litt rundt på nett og fant følgende deig-oppskrift på ett forum:
7-8 dl mel
2,5 dl yoghurt naturell
0.5 dl olje
2 ts bakepulver
2 ts salt
50 g mykt smør
1 egg til pensling

Bland det tørre, så det våte, så sammen og smuldre så i smøret og kna. Den deigen her gir ca 15 børek.
Bruk egget til å feste i skjøtene når du har hatt på fyllet og til å pensle før du har de i ovnen.
Ca 225g i 15 min.

Av fyll testet vi ut (man kan jo egentlig putte hva man vil inni):
200 g fetaost
400 g spinat
vårløk
1 egg
salt og pepper

Stek først løken, ha så i spinaten. Middels varme til mest mulig av vannet i spinaten er borte.
Bland så i ett egg og tilslutt fetaosten.


Bilder fra seansen:







Nam! Dette gjør vi igjen! 
Vi tok med børekene til Oldemor, så fikk vi vært litt sammen med henne i dag og :)






Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar