fredag 2. august 2013

Våre beste kjøp med tanke på baby i hus

Jeg spurte hvert eneste familiemedlem, om hva de syns var det mest nødvendige vi kjøpte eller anskaffet med tanke på at vi skulle få en baby i hus (Ask altså). De fikk rangere tre ting og listen ble som følger.

Pappa Eirik mener:
1. Seng - fordi alternativet hadde vært at han sov mellom oss.
2. Tripp trapp stol - det å ha et trygt sted å sette gutten, hvor det ikke er noe fare for at han faller ut har vært helt nødvendig.
3. Vannkoker - fordi det går mye varmt vann med en baby og den kan brukes til å sterilisere i. Den sparer mye oppvask, den kan stå fremme.

Storebror Trym mener:
1. Bleier - fordi det blir skittent overalt uten bleier, jeg er redd det plutselig skal dukke opp en      bæsj midt på gulvet.
2. Bilsete - fordi det er greit å ha på reiser så vi slipper å sitte med han i ekstrasele (som på fly). Enklere for han å sovne. Enklere å nå til han med flaske og smokk.
3. Flaske og smokk - fordi han klarer nesten ikke sovne uten smokk og det er bra om han klør eller noe på tannkjøttet. Flaske i tilfelle han er tørst eller sulten, da er det enkelt å gi han mat.

Mamma Kristine mener:
1. Seng - Kjøpte sprinkelseng med en gang. Som kan heves og senkes og en kan ta bort ene siden så han kan ha den i mange år.
2. Vogn - Skikkelig robust og god kombivogn, som er helt fantastisk og kjøre. Han hadde god plass i vinter med voksipose og han sitter godt i sportsdelen.
3. Bæresjal - Har vært gull på urolige kvelden som nyfødt og uunnværelig på flyreise. Ellers fint å kunne bære han i stede for å dra frem vogn og fint så han kan bli med på tur i skog og mark.

Ask mener:
1. Briller - morsomt å leke med, alltid mye ståhei når jeg får tak i et par, særlig pappa sine.
2. Speil - der møter jeg alltid en morsom og søt gutt som smiler til meg.
3. Smokker - hvem kan sove uten.

Nero mener:
1. Voff tripptrappstol, samler seg mye god mat rundt.
2. Voff tripptrappstol, samler seg mye god mat rundt.
3. voff voff tripptrappstol, samler seg mye god mat rundt.
Menneskene kaller det en tripptrappstol, jeg kaller det en matmagnet/matdispenser. Den funker kun når det lille trollet sitter i... voff, voff...

Ask på vei ut i den store vide verden
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar